بایگانی آبان ۱۴۰۰ :: مجله خبری خبرواژه

معرفی مراکز درمانی و خدماتی و مقالات پزشکی و روانشناختی

۲ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

معتاد کیست | اعتیاد چیست

کمپ ترک اعتیاد اهواز : معتاد کیست و چه خصوصیاتی دارد؟ برای توصیف دقیق یک معتاد نیاز به چه اطلاعاتی داریم؟ آیا معتاد دارای مشخصات ویژه ای از دیگر افراد است؟

مرکز ترک اعتیاد اهواز با جمع آوری اطلاعات دقیقی سعی کرده تا مطالب مفیدی را در این رابطه در اختیار شما همراهان ارجمند قرار دهد. اگر تمایل دارید در این رابطه بیشتر بدانید لطفا ما را تا انتهای این مقاله همراهی بفرمایید و در انتهای آن ما را از نظرات و پیشنهاداتتان مطلع بفرمایید.

واژه معتاد یکی از پیچیده ترین کلمات و صفاتی است که به یک فرد می توان نسبت داد. دلیل این موضوع آن است که خود بیماری اعتیاد یک مفهوم پیچیده دارد. اعتیاد برای بسیاری از انسانها کاملا ناشناخته است و هنگامی که یک فرد در یک خانواده به این بیماری مبتلا می گردد، آن خانواده به صرافت یافتن مفهوم معتاد کیست می افتد.

اما در حقیقت معتاد کیست و چه مشخصاتی دارد و چگونه می توان با این بیماری مهلک و کشنده روبرو شد و آن را درمان کرد؟

 

منبع نوشته : معتاد و اعتیاد

 

در ادامه به توضیح و تشریح علائم بیماری اعتیاد خواهیم پرداخت تا شما همراهان ارجمند با مفهوم اعتیاد و معتاد بیشتر آشنا شوید.

معتاد کیست و چه خصوصیاتی دارد؟

همانطور که در مقاله مفهوم بیماری اعتیاد توضیح داده شد، اعتیاد یک بیماری مخرب و پیشرونده است که فرد را از نظر احساسی، روانی و روحی به انحطاط و نیستی می شکاند.

هنگامی که فرد به این بیماری مزمن و لاعلاج مبتلا می شود، به شکلی کاملا مرموزانه با اطرافیان خود دچار تضاد و تفاوت حسی و روحی می گردد. این بیماری دارای چندین جنبه است که هر کدام از این جنبه ها می تواند زندگی فرد را به نیستی بکشاند.

 

افرادی که با این بیماری دست به گریبانند، دچار اختلالات عاطفی و روحی می گردند و از نظر شخصیتی دچار از هم گسیختگی می گردند. اعتیاد یک بیماری پیشرونده و کشنده است و تاثیرات مخرب بسیاری بر افراد می گذارد.

علائم بیماری اعتیاد

همانطور که در مقاله علائم بیماری اعتیاد، معتاد کیست توضیح داده شده، اعتیاد دارای نشانه های بسیاری است و فرد برای شناخت کامل این بیماری نیاز به تحقیق و آموزش های بسیار دارد. آنچه بسیار حائز اهمیت است، آگاهی از نوع عملکرد این بیماری است که فرد برای رهایی از آن نیازمند آموزش های بسیار است.

مهمترین نواقص شخصیتی در یک فرد بیمار وجود دارد عبارتند از :

  • خودمحوری و تکبر
  • خودشیفتگی
  • احساس ترس
  • خودکم بینی یا خودبزرگ بینی مفرط
  • خلاء روحی و احساس پوچی عمیق
  • افراط و تفریط در کارها
  • عدم قدرت تصمیم گیری
  • لذت جویی و افراط در آن<
  • اشتهای زیاد برای مصرف الکل یا مواد مخدر و نیکوتین
  • تنوع طلبی و عدم داشتن عزت کلام
تعریف معتاد

اما مهمترین تعریفی که از یک فرد معتاد کیست وجود دارد را می توان به این شکل عنوان نمود :

اکثر انسان ها براى جواب دادن به این سئوال احتیاج به فکر کردن ندارند و جوابش را خوب میدانند! زمانى که تمام زندگى و فکر و ذکر یک انسان به نوعى در مواد مخدر خلاصه می شود، اعتیاد در زندگی فرد شعله ور شده است. فرد معتاد همیشه یا مشغول گرفتن و مصرف کردن آن می باشد و یا به دنبال راه تهیه اش مى گردد.

زندگى مى کند که مصرف کند و مصرف مى کند که زندگى کند. خیلى ساده معتاد، زن یا مردى است که زندگیش را مواد مخدر کنترل می کند. آنها کسانى هستند که در چنگال یک بیمارى مزمن و پیشرونده گرفتارند و همیشه عاقبتى چون زندان، تیمارستان و مرگ در انتظارشان است.

این تعریف از فرد معتاد به مواد مخدر است که بر گرفته از نشریات جلسات ۱۲ قدمی معتادان گمنام می باشد. شاید به جرات بتوان گفت که این تعریف یکی از ساده ترین و دقیق ترین تعاریفی است که از زندگی یک معتاد و وابسته به مواد مخدر یا انواع اعتیادهای رفتاری دیگر وجود دارد.

معتاد کیست | تعریف بیماری اعتیاد

برای روشن شدن مفهوم بیماری اعتیاد به مقالات آموزشی بسیاری نیاز است، اما از آنجا که این بیماری یک بیماری ناشناخته و مرموز است، برای طی این مسیر به راهنمایی و هدایت افراد زبده و با تجربه نیاز است.

بیماری اعتیاد در حقیقت یک نیروی مخرب است که فرد را از لحاظ احساسی، روانی، روحانی و جسمی به انحطاط و تباهی می کشاند. اعتیاد یک بیماری پیشرونده و کشنده است که در صورت تداوم در وجود و زندگی فرد، او را از پای در خواهد آورد.

ابتلا به این بیماری به شکلی موروثی است، اما می تواند اکتسابی هم باشد. مهمترین عامل اعتیاد در ابتدا محیط خانواده است و پس از آن فضای اجتماعی، دوستان و غیره در شکل گیری و قوت آن دخیل هستند.

در مورد اعتیاد و چگونگی عملکرد آن و عوارض آن در مقالات بسیاری در وبسایت مرکز ترک اعتیاد صحبت شده است که به شما همراهان ارجمند پیشنهاد می کنیم آنها را مطالعه بفرمایید.

تعریف اعتیاد از دیدگاه تخصصی معتاد کیست

همانطور که بر اساس دیدگاه های تخصصی توضیح داده شد، معتاد به فردی اتلاق می شود که در نتیجه استفاده مداوم از مواد اعتیاد آور حالاتی در جسم و روان او ایجاد می شود که در نتیجه استفاده مداوم باعث کاهش تدریجی اثرات آن ماده مخدر یا رفتار می گردد. در صورتی که فرد مذکور مواد مورد مصرفی خود را استفاده نکند، دچار اختلالات عصبی، روانی و علائم محرومیت می‌شود که به آن سندروم محرومیت از مواد مخدر نیز گفته می شود.

تفاوت بین اعتیاد و عادت

همانطور که میدانیم همه افراد ممکن است به انجام فعالیت های بخصوصی عادت کنند و یا حتی به مصرف نوع خاصی از یک ماده‌ مانند بستنی عادت پیدا کنند. اما نکته مهم در این رابطه این است که آنها از این طریق صدمه ای به خود و یا اطرافیانشان وارد نمی‌کنند و هر زمانی که اراده کنند می‌توانند مصرف آن ماده را متوقف کرده و یا از انجام آن فعالیت خودداری کنند.

اما تفاوت اصلی میان عادت و اعتیاد این می باشد که در اعتیاد مصرف ماده یا انجام یک رفتار به خصوص با وجود پیامدهای منفی و زیان‌بار کماکان ادامه پیدا خواهد کرد و فرد نمی تواند آن را متوقف نماید.

اعتیاد چیست | معتاد کیست

همانطور که پیشتر گفته شد اعتیاد با مسائل و مشکلات روانی و جسمی عدیده ای همراه می باشد و فرد به دلیل ابتلا به بیماری اعتیاد به مرور زمان کارکرد صحیح سیستم عصبی خود را از دست داده و علیرغم آگاهی از پیامدهای زیانبار مصرف مواد مخدر یا رفتارهای اعتیادی دیگر همچنان به فعالیت مخرب خود ادامه می دهد.

عادت چیست؟

عادت اصالتاً با آگاهی و انتخاب همراه است و فردی که دارای آن می باشد ممکن است به مصرف یک ماده به خصوص یا یک رفتار عادت کرده باشد. اما نکته آن این است که هر زمان که اراده می کند می تواند این عادت را متوقف نماید. معمولاً عادت ها در مورد رفتارهای طبیعی و یا مواد غذایی و مواد مصرفی سالم ایجاد می شوند. به همین دلیل انجام آن رفتار آسیبی به فرد یا اطرافیان او وارد نمی‌کند و فرد از لحاظ عصبی دچار خسران و مشکل نمی‌شود، به همین دلیل می‌تواند در مورد انجام دادن یا ندادن آن به خوبی تصمیم گیری نماید.

معتاد کیست | انواع اعتیاد چیست؟


همانطور که در مقاله فرآیند اعتیاد های رفتاری و بیماری مفهوم بیماری اعتیاد توضیح داده شد اعتیاد به دو دستۀ کلی اعتیادهای مصرفی و اعتیاد های رفتاری تقسیم بندی می شود که در ادامه به تشریح و توضیح بیشتر آنها خواهیم پرداخت.

اعتیاد های مصرفی

این بخش از انواع اعتیاد ها مربوط به مصرف انواع مواد مخدر می باشد که مهمترین موادی که افراد می توانند به آنها اعتیاد پیدا کنند عبارتند از :

  • اعتیاد به داروهای مخدر
  • اعتیاد به مواد توهم زا
  • اعتیاد به مواد محرک
  • اعتیاد به مواد افیونی
  • اعتیاد به مواد استنشاقی

همانطور که در مقاله انواع مواد اعتیاد آور توضیح داده شد اگر مواد اعتیادآور مانند مواد افیونی به صورت یکباره و ناگهانی قطع گردد، نشانه های خماری و ترک اعتیاد در فرد ایجاد می شود. در حقیقت اعتیاد به مواد مخدر با یک تولرانس یا همان سازگار شدن بدن با مواد مخدر همراه است و مصرف کننده برای رسیدن به نشئگی باید به صورت مرتب میزان مصرف خود را افزایش دهد. مهمترین نشانه های علائم محرومیت عبارتند از :

  • اسهال
  • لرزش
  • تهوع
  • دل‌پیچه
  • لرزش دست و پا
  • دردهای استخوانی و ماهیچه ای

معتاد کیست | اعتیاد های رفتاری

همانطور که در مقاله انواع اعتیادهای رفتاری توضیح داده شد این نوع از اعتیاد شامل الگوهای رفتاری هستند که مانند یک چرخه و سیکل معیوب مشابه اعتیاد به مواد مخدر عمل می کنند. بدین شکل که ابتدا فرد از انجام یک رفتار به خصوص احساس لذت و دگرگونی می کند و پس از آن رفتار به عنوان یک متد برای بهبود شرایط زندگی، تحمل استرس و اضطراب انجام میدهد. در چنین حالتی یک رفتار مانند یک نوع ماده مخدر عمل می کند به شکلی که فرد برای متوقف سازی آن رفتار که البته مخرب نیز می باشد قدرت کافی ندارد و نمی تواند جلوی آن را بگیرد. با تحقیقات انجام شده مشاهده شده است که اعتیادهای رفتاری مانند اعتیاد به مواد مخدر فعالیت عادی مغز را دچار اختلال می کند.

عوامل ایجاد اعتیاد

در حقیقت عواملی که باعث می شوند فرد به سمت اعتیاد گرایش پیدا کند و در انجام آن گرفتار شود میتواند بسیار متنوع باشد. در چنین شرایطی باید توجه داشت که همه افراد که به اعتیاد گرایش پیدا می‌کنند دارای عوامل و علت های یکسان نیستند و ممکن است بر اثر عوامل مختلف مانند عامل های فردی، خانوادگی و اجتماعی به اعتیاد گرایش پیدا کنند.

معتاد کیست | عوامل فردی

همانطور که توضیح داده شد یکی از مهمترین عوامل گرایش افراد به اعتیاد عوامل فردی است که به چند شکل می‌تواند در زندگی افراد بروز نماید که مهمترین آنها عبارتند از  :

  • ژنتیک
  • شخصیت فردی
  • عوامل خانوادگی
  • عوامل اجتماعی

عزیزان و همراهان ارجمند برای دریافت اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره رایگان در زمینه بستری نمودن فرد معتاد در یکی از مراکز همکار کمپ ترک اعتیاد اهواز و همچنین دریافت مشاوره روانشناسی تلفنی ترک اعتیاد در منزل لطفاً با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی حسینی

ماده مخدر شیشه

کمپ ترک اعتیاد اهواز : آیا ماده مخدر شیشه اعتیاد آور است؟ علائم اعتیاد به شیشه چیست؟  آیا به تنهایی می توان اقدام به ترک شیشه کرد؟ ماده مخدر شیشه چیست و مهمترین تاثیرات مخرب آن کدام است؟ برای شناخت  شیشه به چه اطلاعاتی نیاز داریم؟ مهمترین مشخصات ماده مخدر شیشه کدام است؟

اینها سوالاتی است که ذهن بسیاری از افراد مصرف کننده شیشه و یا خانواده های آنها را به خود مشغول کرده است. مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ در این نوشتار به این سوالات به شکلی کاربردی پرداخته است. امید است در راه ترک ماده مخدر شیشه و اعتیاد به آن و همچنین پیشگیری از سوء مصرف آن تاثیر گذار باشد. لطفا تا انتهای مقاله ما را همراهی بفرمایید.

 

منبع نوشته : شیشه

ماده مخدر شیشه چیست؟

ماده مخدر شیشه از ترکیبات آمفتامین یا مت آمفتامین در آزمایشگاه‎های غیر قانونی ساخته می شود. در اصل قرص اکستاسی نیز از همین ترکیبات شیمیایی تشکیل شده است. شیشه در حقیقت هیدروکلراید

 

 

مت آمفتامین است که علاوه بر ماده شیشه به آن آیس یا کریستال هم گفته می شود. سوء مصرف شیشه ترشح دوپامین، سروتونین و نور اپی نفرین را در سلول های عصبی در مغز به شدت افزایش می دهد و منجر به تحریک آنها می شود.

تاثیرات ماده مخدر شیشه

متامفتامین یا ماده مخدر شیشه  یک محرک قدرتمند و بسیار اعتیادآور است که بر روی سیستم عصبی مرکزی تاثیرات مخربی بر جای میگذارد. این ماده محرک به نامهای دیگری مانند کریستال یا یخ نیز شناخته می شود. متامفتامین باعث افزایش فعالیتهای ذهنی و فیزیکی می شود که مهمترین آنها عبارتند از:

  • پرحرفی
  • افزایش فعالیت های جسمی
  • کاهش اشتها
  • افزایش احساس سرخوشی و غیره

اما نکته حائز اهمیت این است ماده مخدر شیشه با دیگر انواع آمفتامین ها تفاوت هایی دارد که مهمترین آن این است که این ماده محرک دارای دوز بیشتری از آمفتامین را وارد مغز می کند و از آن یک ماده محرک قوی می سازد. همچنین می توان گفت که این تاثیرات مخرب و قوی از آن به عنوان یک ماده محرک و تخدیر کننده قوی ساخته است.

 

هنگامی که یک شخصی شروع به مصرف ماده شیشه می کند، در ابتدا حالات روحی و عاطفی خوشایندی را تجربه می نماید و نیرویی کاذب در او از طریق مصرف شیشه ایجاد می شود. این ماده مخدر و کشنده در ابتدا به فرد احساس تمرکز و قدرت کاذب می دهد. تاثیرات مخدر شیشه به شکلی کشنده بر روند کاری سیستم مغزی انسان تاثیر می‎گذارد و به فرد این حس را القا می‎کند که او دست نیافتنی شده و قادر به انجام هر کاری است.

سوء مصرف ماده مخدر شیشه، ترشح دوپامین، سروتونین و نور اپی نفرین را در سیناپسهای عصبی در مغز به شدت افزایش می دهد و منجر به تحریک سلولهای مغزی می شود. در این میان فرد احساسات و ادراکات کاذب بسیاری را تجربه می کند. بی خواب و کم اشتهایی از علائم مهم آنست.

آیا آمفتامین یک ماده اعتیاد آور است؟

متامفتامین یا ماده شیشه توسط اداره مبارزه با مواد مخدر در ایالات متحده به عنوان یک ماده محرک شناخته می شود که از لحاظ قانونی دارای محدودیت های بسیاری می باشد. اما باید گفت که این ماده محرک برای اختلالات بیش فعالی و کمبود توجه یا ADHD مورد استفاده قرار می گیرد و در کوتاه مدت در درمان های کاهش وزن تاثیر گذار بوده است که در گذشته از آن استفاده می شده است.

گستره اعتیاد به ماده مخدر شیشه

بر اساس نظر سنجی هایی که در ایالات متحده در رابطه با مصرف ماده مخدر شیشه و متامفتامین صورت گرفته است گزارشات بسیاری در رابطه با اعتیاد و سوء مصرف از این ماده محرک وجود دارد که به هیچ عنوان نمی‌توان آن را نادیده گرفت. در همین رابطه مشخص شده که میانگین سنی مصرف کنندگان شیشه در سال ۲۰۱۶ محدوده سنی ۲۳ سال بوده است.

 

طبق گزارشات موجود برآورد می شود که  اعتیاد به ماده محرک شیشه به شدت رو به افزایش است و افراد بسیاری در سراسر جهان درگیر اعتیاد به این ماده مخدر و محرک هستند.

طبق داده های به دست آمده از تحقیقات انجام شده در دنیا تعداد بسیار زیادی از افراد درگیر اعتیاد به شیشه هستند و این تعداد در حال افزایش می باشد در نتیجه می‌توان گفت که موضوع اعتیاد به شیشه یکی از خطرناکترین و چالش برانگیزترین موضوعاتی است که بشر امروز با آن درگیر شده است.

نکته مهم در رابطه با اعتیاد به ماده مخدر شیشه در دسترس بودن این ماده محرک میباشد، زیرا این ماده محرک از قیمت ارزان تری نسبت به سایر داروها و مواد مخدر دیگر برخوردار است. تاثیراتی که این محرک بر روی سیستم عصبی افراد می‌گذارد می‌تواند باعث کشش بسیاری برای مصرف آن در افراد گردد. در نتیجه لازم است تا راهکارهای مناسبی در رابطه با مقابله با اعتیاد به این ماده محرک و کشنده اتخاذ شود.

 

در حقیقت تاثیراتی که ماده شیشه بر افراد می گذارد می تواند بسیار چشمگیر و کشنده باشد. متامفتامین یک ماده محرک است که باعث افزایش فعالیت نورون ها و گیرنده های عصبی در افراد می گردد. در حقیقت این ماده محرک احساس سرخوشی و لذت را در افراد به شدت افزایش می دهد و همین امر موجب گرایش شدید به مصرف آن در افراد معتاد به شیشه می گردد.

پیشگیری بهتر از درمان

یکی از موضوعات مهمی که در رابطه با اعتیاد به ماده مخدر شیشه وجود دارد موضوع آگاهی بخشی به افراد است. اگر در هر جامعه ای مجموعه های درمانی و آموزشی، به افراد آن جامعه آگاهی های لازم را منتقل نمایند شاید بتوان از پیشروی کشنده این اعتیاد تا حدودی جلوگیری کرد. اعتیاد به ماده محرک شیشه یا متامفتامین، یکی از کشنده‌ترین اعتیاد ها در سراسر دنیا می باشد.

به جرأت می‌توان گفت که حدود ۱۵ درصد از کل مرگ و میرهای ناشی از اعتیاد به مواد مخدر در رابطه با مصرف شیشه و آمفتامین می باشد.

نحوه استفاده از ماده مخدر شیشه

متامفتامین یک ماده محرک می باشد که به اشکال مختلف در سطح جامعه وجود دارد و به روش های مختلفی اذان استفاده می شود که مهمترین آنها عبارتند از:

  • دودی
  • استنشاقی
  • تزریقی
  • خوراکی

هر کدام از این روشها می ‌توانند در مناطق مختلف جغرافیایی مشهورتر باشند و افراد بر اساس تمایل خود می توانند از آن استفاده کنند. اما نکته مهم این است که با گذشت زمان نحوه استفاده از این ماده مخدر کشنده تغییر کرده است.

نحوه استفاده دودی و یا تزریقی متامفتامین می‌تواند این ماده را به سرعت وارد جریان خون و مغز فرد کرده و تاثیرات خود را فوری به او منتقل نماید. اما نکته مهم این است که این دارو و ماده محرک بسیار پایدار است و به سرعت در خون فرد کاهش نمی یابد. به دلیل همین پایداری، ترک اعتیاد شیشه می تواند به سرعت رشد کند و فرد را به ورطه نابودی بکشاند.

تاثیرات ماده مخدر شیشه بسیار کشنده است و میتواند فرد را از خوردن غذا و خوابیدن به طور کامل محروم نماید و این روند را در او متوقف سازد.

متامفتامین چگونه تولید می شود؟

متاسفانه این دارو و ماده محرک غیرقانونی و اعتیادآور در آزمایشگاه های کوچک و بدون نیاز به امکانات آزمایشگاهی پیشرفته تولید می شود و میتواند با قیمت نسبتا ارزان در اختیار مصرف‌کنندگان و معتادان قرار می‌گیرد. تاکنون اقدامات فراوانی برای جلوگیری از تولید غیر قانونی متامفتامین یا ماده مخدر شیشه به تصویب رسیده است و تمامی داروخانه ها و فروشگاه های خرده فروشی باید از خرید محصولات حاوی سودوافدرین که ماده اصلی ساخت شیشه است جلوگیری به عمل آورند و افراد را در خرید روزانه آن محدود سازند.

 

همین محدودیت هایی که برای خرید و فروش مواد اولیه متامفتامین صورت گرفته توانسته بر روند تولید شیشه در ایالات متحده تاثیر مثبتی بگذارد. از دیگر کشورهایی که سعی در جلوگیری از تولید ماده مخدر شیشه داشته است کشور مکزیک می باشد. در این کشور نیز اقدامات فراوانی برای جلوگیری از تولید ماده مخدر شیشه در آزمایشگاه به صورت غیر قانونی انجام شده است شایان ذکر می باشد.

یکی از بزرگترین مشکلاتی که در راه قاچاق ماده مخدر شیشه وجود دارد این است که پودر یا مایع متامفتامین می ‌تواند در یک آزمایشگاهی که تجهیزات قابل ملاحظه ای ندارد تولید و تبدیل به  پودر با بلور آن گردد. این که به سادگی می‌توان این ماده محرک کشنده را پنهان کرد یکی از چالش هایی است که مراجع قانونی برای مبارزه با آن روبرو هستند.

تاثیرات متامفتامین بر محیط زیست



یکی دیگر از دغدغه های مراجع قانونی برای مبارزه با تولید و مصرف ماده مخدر شیشه آسیب هایی است که این ماده می تواند به زیست و محیط پیرامون ما وارد نماید. تولید این ماده مخدر که به وسیله بسیاری از مواد شیمیایی انجام می شود بسیار نگران کننده است زیرا این مواد به راحتی به دست می آیند و البته بسیار خطرناک هستند. مهمترین این مواد شامل:

  • استون
  • آمونیاک
  • اتر
  • فسفر قرمز
  • لیتیوم

در حقیقت مسمومیت ناشی از این مواد شیمیایی می توانند مدت ها در طبیعت و محیط آزمایشگاه باقی بماند و باعث ایجاد طیف وسیعی از اثرات مخرب بر سلامتی افراد و محیط پیرامون گردد. در نتیجه پاکسازی محیط های آزمایشگاهی غیر قانونی بسیار اهمیت دارد.

تفاوت ماده مخدر شیشه با سایر محرک ها

مولکول متامفتامین از نظر ساختاری مشابه انتقال دهنده های عصبی به نام دوپامین است که در حقیقت یک ماده شیمیایی مغزی است که نقش مهمی در تقویت رفتارهای سودمند افراد دارد. اما این ماده با کوتاهی کاملا متفاوت است که در مکانیسم های اساسی و نحوه عملکرد آنها شکل می گیرد.

 

بر خلاف کوکائین، ماده محرک شیشه به طور کامل در بدن متابولیزه می شود و مانند کوکائین که به سرعت از بدن خارج می شود نیست. مدت زمان عمل متامفتامین بسیار بیشتر است و درصد بیشتری از این دارو در بدن بدون تغییر باقی می ماند که همین موضوع باعث می شود که زمان بیشتری در مغز باقی بماند و در نهایت منجر به اثرات تحریک کنندگی طولانی مدتی در فرد گردد.

 

اگرچه هر دو ماده محرک متامفتامین و کوکائین سطح دوپامین را افزایش می دهند اما متامفتامین در مطالعات نشان داده است که سطح بسیار بالاتری از دوپامین را ایجاد می کند و تاثیراتی طولانی مدت در مغز ایجاد می نماید. این ماده محرک می‌تواند باعث جلوگیری از جذب مجدد انتقال دهنده های عصبی در سلول های عصبی و همچنین فعالیت دوپامین در مغز گردد و می تواند شکاف بین نورون ها را افزایش داده و پایانه های عصبی مغز را مسموم نماید.

مراکز ترک اعتیاد شیشه

یکی از بهترین روش ها برای بهبودی و درمان اعتیاد به ماده مخدر شیشه استفاده از کمک های تخصصی در مراکز ترک اعتیاد به شیشه می باشد. زیرا افراد معتاد به شیشه به شکل پیچیده پس از قطع تحت تاثیر اعتیاد و آسیب های مغزی خود قرار می گیرند و نمی توانند به شکلی موفق به روند درمانی خود کمک نمایند.

در نتیجه قرار گرفتن در یک محیط درمانی سالم و مجهز می تواند به افراد در ترک شیشه کمک نماید. در اینجا به معرفی برخی است مراکز درمانی همکار کمپ ترک اعتیاد اهواز خواهیم پرداخت.

 

در حال حاضر با پیشرفت چشمگیری که در زمینه شناخت و بهبودی اعتیاد صورت گرفته است مراکز تخصصی درمانی بسیاری در سطح کشور به وجود آمده است که برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم. این مراکز درمان بستری با ارائه خدمات تخصصی در زمینه بهبودی از اعتیاد به ماده مخدر شیشه آماده کمک رسانی به هم وطنان گرامی هستند. مهمترین مراکز عبارتند از:

کمپ ترک اعتیاد آبادان

مرکز ترک اعتیاد زنان در اهواز

مرکز ترک اعتیاد اهواز

کمپ ترک اعتیاد شهریار

کمپ ترک اعتیاد شیراز

کمپ ترک اعتیاد شیشه در تهران

عزیزان و همراهان ارجمند برای دریافت اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره رایگان در زمینه بستری نمودن فرد معتاد در یکی از مراکز همکار مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ و همچنین دریافت مشاوره روانشناسی تلفنی ترک اعتیاد در منزل لطفاً با مشاورین مرکز تماس حاصل فرمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی حسینی